DIY rahinpäällinen

Hamstrasin Mammuttimarkkinoilta kasan näitä pieniä värikkäitä villamattoja kokoa 60 x 90cm. Alkuperäinen tarkoitus oli ommella ne yhteen yhdeksi jättimatoksi …..noh mieli muuttui, kun tajusin että taloudesta löytyy näitä isoja mattoja kasapäin ennestäänkin.

Siispä eilisen kelim- postauksen innoittamana päätin surauttaa päällisen nurkissa pyörineelle rahilleni (oli vähän peruskoneella tekemistä, mutta onnistui kuitenkin). Tässä pari kuvaa tuloksesta….kivan kotikutoisen näköinen, ja varsinkin ERITTÄIN hyvin lasten pomppimista kestävä ratkaisu 🙂

DIY ottoman-cover/ Boheme InteriorVanhuskin pääsi mukaan kuvaan

Boheme Interior Boheme Interior Boheme InteriorMuuten kivasti avartui olohuone ison sohvapöytänä toimineen antiikkiarkun tehtyä tilaa tälle uudelle tekeleelle. Samoin kaivoin kaapista esille nämä alkuvuodesta tilaamani ”jokaisessa blogissa” esiintyneet HM:n halpis- tyynynpäälliset.

Nyt voi kevät tulla!

ps. mattoja jäi vielä jäljelle, joten ehdotuksia otetaan vastaan niiden tuunailemiseksi 🙂

nimmari

2 kommenttia artikkeliin ”DIY rahinpäällinen

  1. Aino sanoo:

    Kiva idea! Minä olen kaipaillut omaa ompelukonetta kiihkeästi viime päivinä. Pää olisi täynnä ideoita erilaisille kangastilkuille. Harmi, että moiset vempaimet ovat aika hinnakkaita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s