Project Decor step-by-step

Project Decor/ Boheme Interior

Sain toivomuksen tehdä pienen esittelyn ilmaisen Project Decor- ohjelman käytöstä, jota jo aiemmassa postauksessani hehkutin. Yllä kuva jota ruvetaan väsäämään 🙂

Ensimmäiseksi ohjelman auettua rekisteröidytään käyttäjäksi. Yläreunasta löytyy JOIN NOW.

Sitten create -> templates. Käytän itse yleensä blanc canvasia, johon on helppo tehdä omannäköisiä kollaaseja. Lisäsin ensimmäiseksi alareunan add image– painikkeesta googlen kuvahausta löytämäni terassilaudoituksen kuvan, sekä puutarhakuvan pinterestistä. Ne kannattaa ensin tallentaa nimellä vaikkapa työpöydälle, josta löytyvät helposti.

PS. näköjään boardin yläpuolelta löytyy esittelydemo ohjelmasta, siitäkin voi olla apua (en ole katsonut) 🙂

tutor 1/ Project Decor

Tämän jälkeen lisätään huonekalut (tässä tapauksessa)  products -> furniture -> outdoor -> seating. Valittu tuoli vedetään hiiren vasenta painaen kuvaan. Kokoa muutetaan kulmista vetämällä ja sivun palleroista voi pyörittää tuolia oikeaan asentoon. Alemmassa kuvassa näkyy vasemman laidan more images – ruutu, josta löytyy usein esim matto eri asennoissa!

Boardin yläreunan nappuloista hyödyllisiä ovat ainakin clone, joka monistaa valitun tuotteen (esim tarvitessasi useamman tuolin). Backwards vie tuotteen toisen taakse (klikkaa niin monta kertaa että on oikeassa paikassa!  Esim matto tuolien alla tms) ja forward tuo tuotteen toisen eteen.

tutor 2/ Project Decor

Nyt on peruskalusteet lisätty. Seuraavaksi kuvaan lisätään myös Googlen kuvahausta haetut päivänvarjo ja puksipuu. Katso että kuvat ovat PNG- muodossa, ovat helpoimmat lisätä! Voit hakea esim ”auringonvarjo png”- nimellä. Muuten toimitaan samoin kuin alun laudoitusta haettaessa.

Loppusilauksena products -> accessories jne…löytyy tyynyjä, maljakoita, valaisimia yms.

Nimeä kuva ja tallenna alareunasta….VOILA ja valmista tuli!

tutor 3/ Project Decor

Project Decor/ Boheme Interior Project Decor/ Boheme InteriorLoppuun vielä pari uusinta kollaasiani, helposti koukuttava ohjelma siis 😀

nimmari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s