IKEA- retki

shoppinglistIkea/ Boheme Interior

Perjantaina oli vuorossa pitkästä aikaa Ikea- kierros (siis mulle pitkästä aikaa, jos en ole pariin kuukauteen käynyt) 🙂

Siellä tutkiskelin todella laadukkaan oloista Stockholm- mallistoa, jonka sohvapöydät ja kaappi sopisivat hyvin yhteen kohteeseeni. Täytyypä ehdottaa….

Kauniit esillepanothan ovat tunnetusti Ikean vahvuus, ja nytkin useampi huone oli mullistuksen kourissa ja uutta ilmettä saamassa. Pehmustettua sängynpäätyä kävin (taas) hiplailemassa, voipi olla että ilmestyy joku päivä makkariini 🙂

Ikea/ Boheme Interior

Ikea/ Boheme Interior

Perheen pienin testasi Ikean keittiön ja se sai huippupisteet….pikkumiehen sai kantaa pois leluosastolta, ja vasta hodarin mainitseminen toi taas hymyn huulille.

Ikea/ Boheme Interior

Ikean jälkeen poikkesimme vielä HongKongin kautta, jossa kiinnostusta herätti iso valaisin ja isot ruukut, joista ei kyllä ikinä uskoisi niiden olevan muovia ja huippukevyitä (katso kuva alla). Itse pidän enemmän aidoista materiaaleista, mutta täydellinen valinta niille jotka kaipaavat keveitä ja helposti siirreltäviä istutusruukkuja. Pesevät meinaan ”perus- muovikipot” mennen tullen!

Boheme Interior

Boheme Interior

Boheme Interior

Viimeisenä vielä iiiihana iso Hortensia Honkkarista, joka päätyi olkkariini sekä Ikean paksu ja kiva sisustuskirja (jonka hinta naurettavat 10,-)

Ikea/ Boheme Interior

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s