Kurkistusta ja herkuttelua Kiasmassa

Boheme InteriorPääsin ilokseni Tikkurilan suunnittelupankin  jäsenenä seuraamaan lahjakkaan Marja Kanervon Esiinkatoavaa – näyttelyn valmistumista Kiasmaan, ja keskustelemaan siitä itse taiteilijan kanssa. Tämän lisäksi meitä hemmoteltiin kolmen ruokalajin päivällisellä Panoraamasalissa mahtavien maisemien äärellä.

Sain ottaa tosi upeita kuvia näyttelysalistakin, mutta valitettavasti en pysty kuvia julkaisemaan ennen näyttelyn avautumista. Näyttelyn avajaiset ovat ensi torstaina 16.5. ja avoinna se on syyskuulle asti. Kannattaa käydä tutustumassa!

Pakolliset kuvat alku- ja pääruuasta sekä tietty Panoraamasalin upeista puitteista ja maisemasta 🙂
Boheme Interior

Boheme Interior

Boheme Interior

Boheme Interior

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s