Tomaatti-kesäkurpitsavuoka
- 3-4 tomaattia
- kesäkurpitsa
- sipulia ja/tai valkosipulia
- fetajuustoa
- kourallinen yrttejä
- loraus oliiviöljyä
Lado vuokaan ja lisää päälle öljy ja yrtit. Paista reilut puolituntia 175C.
Tässä jo pikkuhiljaa satoa odottelen huimaa vauhtia kasvavista tomaatti- ja kesäkurpitsapuskista. Tosin hetki taitaa vielä mennä ennenkuin päästään herkuttelemaan paistoksella 🙂
Edellisellä Ikean reissulla annoin poikien valita kankaat parvekkeen tyynyihin. Pienempi valitsi värikkään hirvikankaan ja isompi mustavalkoisen raidan (ohhohhh)! Piristykseksi ompelin värikkäät trikooresoriset kanttaukset reunoihin.
Muuten kiva katsoa kuinka ”sato” kasvaa ja rehevöityy auringon helliessä.
Oi ihana kesä!
Oi ihana kesä!! 🙂
Ja ihanat plantaasit 🙂
Hirvikangas oli minustakin upeaa, mattokin näkyi olevan samaa sarjaa.Olisikin aika veikeät yhdessä 🙂 Kivat kankaat pojat valitsivat ja hienot tyynyt niistä ompelit!
Kiitos Ani kehuista 🙂 Matto voisi olla hieno, mutten ole vielä 100% varma noista värivalinnoista….tuntuu vähän vieraalta omaan kotiini tuo pinkin ja mustan yhdistelmä. Saattaapi vielä pehmentyä värit 🙂
Kuulostaa aika hyvältä tuo paistos! Mitä yrttejä paistoksessa käytät? 🙂
Hei Irina, hyvää se onkin esim grillausten lisukkeena. Heittelen usein esim tuoretta basilikaa joukkoon ja ripauksen mustapippuria. Pahoitteluni vaillinaisesta ohjeesta. Olen itse aika suurpiirteinen kokki, ja viskon sekaan mitä sattuu olemaan! 😀