Taulut kertovat tarinaa

tauluseinä, gallerywall

Sain jokin aika sitten toiveen tehdä postauksen tauluseinäni ”teoksista”, ja tässä se nyt tulee! 🙂

Olen intohimoinen taulukollaasien harrastaja, ja seinien täyttäjä. Mielestäni koti ei näytä valmiilta, jos seinät ammottavat tyhjyyttään. Kehystettynä voi olla arvotaidetta, vedoksia, julisteita tai valokuvia kummin kaimasta….pääasia että kokonaisuus on asujansa näköinen!

Melko monenlaisiakin tyylejä voi yhdistellä, toki muistaen noudattaa jonkinlaista punaista lankaa. On se sitten ripustustapa, värimaailma tai kehysten yhteensopivuus jne….

tauluseinä, gallerywall

Ensimmäisessä kuvassa näkyy Barcelonan taiteiljatorilta vuosia sitten ostetut vesivärityöt skotlantilaiselta Greg Byrneltä, tykkäsin väreistä silloin ja tykkään yhä, eli täysin nappiostos 🙂

Uusimpana hankintana pieni punasävyinen kirpparilta pariviikkoa sitten löytynyt (hinta huimat 2,70€) aborginaalitaiteilijan taulu, jonka ruman vihertävän (?) kehyksen maalasin valkoiseksi.

tauluseinä, gallerywall

Toisessa kuvassa Naistenmessuilta pari vuotta sitten hankittu Terhi Mickelssonin painokuva sympaattisine eläinhahmoineen. Lisäksi vanerinen tekstitaulu, jonka sanoman allekirjoitan täysin sekä Stoccan outletin löytö; yhden euron kirjaimet!

tauluseinä, gallerywall

Tämä vanha vesivärityö on rakkain tauluistani. Se kuvaa jo edesmenneen mummoni lapsuuden kotitaloa Karjalan puolella. Se roikkui mummolan tuvan seinällä lähes 60 vuotta muistuttamassa sodassa rajan taakse jääneestä kotitalosta. Pelastin sen rikkinäisine kehyksineen mummon vanhasta talosta, ja kehystin uudelleen paspiksen kanssa.

tauluseinä, gallerywall

Siinäpä lyhykäisesti tauluseinäni tarina.

Olisi kiva kuulla muidenkin kokoelmista, ovat ne sitten tauluja tai muuta keräiltyä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s