Kahden kerroksen väkeä

kids room/ lastenhuone

Sateisen raikasta lauantaita kaikille…

Lastenhuonettakin päästiin taas päivittämään pikkusänkyjen poistuttua ja ison kerrossängyn kotiuduttua niiden tilalle.Työpöytä ja hylly siirtyivät toiselle seinälle ja kaikki huoneen taulut läiskin kollaasiksi pöydän yläpuolelle. Ja kerrossänky onkin saanut jo aikamoista kyytiä leikeissäkin, molemmat istuvat vuoronperään yläkerrassa ja alakerrassa hymyssäsuin ja riemusta kiljahdellen 😀

Mieleni tekisi häivyttää tuota punaista väriä ja tuoda tilalle ihana murretumpi oranssin sävy…itseasiassa maalikin on jo ostettuna ainakin pöytälamppua ja puutuolia varten.

Tekstiileihin ja tyynyihin olisi myös tarkoitus käyttää tuota oranssin sävyä, siksi sängystä ei ole vielä tarkempia kuvia (eli toteutus odottaa vielä inspiraation iskemistä 😉 )

A few pictures from our updated kids room. We had to get bigger beds for the boys and decided to get bunkbed, so there would be more room for them to play. I moved the desk and the bookshelf to another wall, and made gallerywall above the table using kids artwork and other pictures. I´m on progress to make and add more pillows etc.  for the room….waiting for inspiration! 🙂

kids room/ lastenhuone

kids room/ lastenhuone

Itse sängyn maalaaminen ja kasaaminen olivatkin sitten ihan oma juttunsa….4h maalaamista ja 4h kasaamista!! Eli työpäivän verran urakkaa…onneksi omalle työlle ei tule laskettua hintaa!

Olisin voinut ostaa sängyn valmiinakin, mutten halunnut valkoista (usein lastulevyistä) sänkyä, joita monessa paikkaa kaupataan. Muutenkin itse maalaten sain juuri oikean sävyn (Tikkurila Tuhka M497 puolihimmeänä), joka valmiina näyttää kivan kuultavalta ja ”pestyn näköiseltä” sävyltä.

I got the bunkbed from Ikea and spend 8 hours (!!!) painting and building it….a huge job, but I love painting and that way got just a right color for the room. Its light grey and works nice with the rooms other colors 🙂

kids room/ lastenhuone

nimmari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s