Varpusesta joutseneksi

Heipparallaa. Nyt pääsi Ikean lastentuoli kauankaivattuun muuttumisleikkiin, jossa sekä puupinta että pehmusteet saivat uutta väriä ja ilmettä.Ja täytyy sanoa että pienellä vaivalla lasten suosikista ja entisestä kodin ”kauhistuksesta” tulikin yhtäkkiä kodin kaunistus….vai mitä olet mieltä??

Puuosat maalasin kauniin turkoosiksi Tikkurilan värikartan sävyllä J 367 Mosaiikki, ja petrooli päällyskangas löytyi omasta (laajahkosta 🙂 ) kangasvarastosta. Ompelinpa vielä minikokoisen koristetyynynkin lisäpehmeyttä tuomaan 🙂

Our boys favorite little chair got a much needed makeover and Ikea- hack. I painted it turquoise and made new cover (and also mini-size pillow) using nice petrol blue cotton. Now formerly sad-looking chair is a beauty of the home!
Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blogPerjantaitunnelmissa,

nimmari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s