Uusavuttoman kaulimet

Boheme Interior blog Viimeisimpänä kirppislöytönä nämä alkujaan varsin arveluttavan näköiset kookkaat (isompi 55cm korkea) kynttilänjalat.

Vanhempi miesasiakas edelläni tuijotti kuin sekopäätä, kun olin näitä maksamassa (yht 5,-). Kyseli mihin olen näitä uusavuttoman kaulimia viemässä…..?!?

No jaa, ”kaulimet” pääsivät pensselin alle…tai ainakin toinen pienempi (joka oli alunperin kellastunutta mäntyä, sorry unohdin kuvata ennen käsittelyä). Kun olin näitä hetkisen tuijottanut, rupesi isompi näyttämään aika makealta ihan näin puupintaisenakin. Mutta katsotaan, yksi vaihtoehto on dipata alaosa johonkin värikkääseen maaliin. Vai maalatako koko jalka tummemman harmaalla maalilla…..mitä mieltä olet, maalatako vai eikö??

My latest fleamarket find was this set of wooden candle holders. The smaller one I painted light grey . The bigger one i`m not so sure, I kind of like the color in it…..what do you think, should I paint it or not? The ”tray” under is piece of wood, that I painted using orange and light grey paint. And I used Lego, to measure my lines 😉 Boheme Interior blog Alla olevan puisen alustan maalasin ensin oranssiksi, ja sitten teippasin maalarinteipillä chevron- kuvion hienoa mittausvälinettäni, eli lego-palikkaa apuna käyttäen 🙂 Loput sudin vaaleanharmaalla. Ja valmis! Tämä kokoonpano kotiutui tv-tason päälle. DIY nimmari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s