Peace&Love

Boheme Interior blog

Aurinkoista sunnuntaita.

Taannoiselta Tigerin reissulta bongasin nämä kivat jääkaappimagneetit. Piristävät tuota ”kaunista” perusvalkoista kaappiparkaani 🙂 Muutenkin tein pientä raivausta kaapin ovelle, josta poistelin valokuvia, käyntikortteja, muistilappuja, lasten piirustuksia ja muita lippuja ja lappuja mitä siihen aina tulee keräiltyä.

Onko teillä muilla samaa ongelmaa räjähdysmäisesti täyttyvästä jääkaapinovesta?

Boheme Interior blog

Pienimmän ensikuisia synttäreitä varten hamstrasin viirinauhaa ja lippuja sekä pikkuvuokia kivoissa perusväreissä. Ja ihkua shoppailla paikassa, jossa kassillisen tavaraa yhteishinnaksi tulee jotain 15,-

Onnistuisipa sama ruokakaupassa…..

Boheme Interior blog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s