Oleskelutilojen parhaat

Heippa.

Tässä vielä näitä asuntomessujen oleskelutilojen helmiä, sisältäen siis olkkarit ja ruokailutilat (jotka usein olivatkin yhtä ja samaa tilaa). Messuilla huomioni kiinnittyi muuten muutamassa kohteessa pikkuriikkisiin ruokapöytiin, vaikka tilaa olisi ollut isolle kunnollisellekin pöydälle….Kuitenkin kysymyksessä olivat isot perheasunnot, joissa jo oma väki tarvitsee kunnon syömistilat. Saatikka jos vielä vieraita sattuu piipahtamaan!?! Noh makuasioita kai nämäkin….

Ensimmäisenä Passiivikivitalojen Lumikki (kohde 15), jonka olohuone oli kovin oman makuni mukainen. Eli sisälsi kelimiä, tekstuureita, uutta ja vanhaa sekä kauniita värejä sekoitettuna kodikkaaksi paketiksi.

A few more pictures from Housing Fair. Love the living room in first two photos…kilimrug, throws, pillows and furniture….like them all. 
Asuntomessut 2013

Asuntomessut 2013

Bassotalon Villa Avantissa (kohde 24) viehättivät persoonalliset huonekalut ja rennon nuorekas henki sekä olohuoneessa että ruokailutilassa.

Asuntomessut 2013

Asuntomessut 2013

Ja tokihan paljon palstatilaa niittänyt Lammi-Kivitalojen Maja (kohde 25) oli messujen kiistaton ykkönen. Upea erikoinen tila, laadukkaat ja taidolla valitut materiaalit ja hieno työnjälki ihastuttivat. Alla kohteen olkkari, ruokailutila ja takkahuone.

Asuntomessut 2013

Asuntomessut 2013

Asuntomessut 2013

Passiivitalo Skaalan (kohde 26) väritykseltään hillitymmän olohuoneen vahvuutena oli kodikas tunnelma, runsas tekstiilien/tekstuurien käyttö ja kauniit yksityiskohdat.

Asuntomessut 2013

Oletko jo löytänyt suosikkisi messutarjonnasta?

nimmari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s