Tervetuloa syksyn loisto

Boheme Interior blogUnohdetaan hennot pastellit ja haaleat vaaleat, nyt on syksy ja värikartta näyttää tältä! Mitähän sitä keksisi maalata?!? 😀 Suosikkejani ylemmän kuvan punainen sekä toiseksi alin kaunis sammaleenvihreä….kolahtaako?

Tosin kyllähän sen syksyn saa tuotua helpomallakin kotiin tekstiilejä vaihtamalla, kynttilöitä ja muuta tunnelmallista tuomalla….ei tarvitse heti joulun jälkeen viuhtoa taas maalitela kädessä ympäriinsä niitä tummia seiniä peittelemässä.

No mutta nautinnollista väriterapiaa näistä ainakin saa 🙂
Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Kuvat Schöner Wohnen

4 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa syksyn loisto

  1. Katja sanoo:

    Hienoja syksyisiä sävyjä! Kuvissa tummat sävyt on houkuttelevia, mutta taitaa tosiaan olla niin, että niihin pitää olla kestorakkaus, jotta ei sitten keväällä tule fiilis, että haluaa taas vaaleampaa ja raikkaampaa. Vuodenaikasisustaminen on mukavaa, ja tekstiileillä se on tosiaan helpointa toteuttaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s