Raivaillen ja tuunaillen

DIY/ Boheme Interior blogHeips.

Nyt koitti se päivä, kun kaikki vanhat ja hartaasti hillotut sisustuslehdet lähtivät kierrätykseen. Iänikuinen paheeni on AINA ollut niiden ostelu, kotimaisten sekä varsinkin ulkolaisten….mutta sitten tuli Pinterest, ja yhtäkkiä vanhat vuosikerrat ovat saaneet pölyttyä kaapissa (erittäin ankeissa) koteloissaan.

Noh…kun suurin osa lehdistä oli hävitetty, oli aika laittaa ne kansiotkin uuteen uskoon. Kotoa löytyikin jo aiemmin Tigeristä hankittua kuviollista kontaktimuovia sekä Ikean numerollisia pakettikortteja. Ja TSADAM kansiot tuunattu! 😀

DIY/ Boheme Interior blogTässä alakuvassa hirvitti lähinnä kuka kantaa kaikki about tuhat kiloa lehtiä paperinkeräykseen….mutta lopputuloksena kokonainen kaappi vapautui muulle säilytettävälle, ja tuskin tulee mitään ongelmia saada sitä täyteen!

Boheme Interior blog

3 kommenttia artikkeliin ”Raivaillen ja tuunaillen

  1. Katja sanoo:

    Tulipa tosi hienot säilytyskansiot! Kuvio on kiva, ja noi numerot sopii hyvin kylkeen! Mä haluaisin myös tuunailla tavalliset pahvilaatikot ja kansiot vähän hauskemmiksi, mutta en ole vielä ehtinyt toteuttaa…vanhat sisustuslehdet tosin raivasin jo kaapeista pois. Aika iso pino kerkesi kerääntyä! Eipä käy kateeksi lehtitaloja nykyään, kun netti tarjoaa niin monelle ilmaiseksi ideoita, ja lehtien ostelu jää vähemmälle..

    • BohemeInterior sanoo:

      Kiitos Katja. Kivaa ja nopsaa hommaa tuo kontaktimuovin köyttö onkin. Mutta lehdet raivattu ja uusien ostelu jäänyt jo vähemmälle….sorry lehtitalot tosiaan 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s