Näpertelyä

Boheme Interior blogHei. Joulukorttitehdas on taas käynnistynyt ja toimii tänä vuonna tällä teemalla. Tapettinäytteitä ja sen sellaista on tähän talouteen kertynyt ihan kiitettävästi ja niitä hyödynnettiinkin nyt korttiaskartelussa. Myös DYMO- kone pääsi tekstejä ronksuttamaan.

Lippunauha- kuvioiseen korttiin käytin aiemmasta kansionpäällystys- projektista ylijääneet kontaktimuovin palat….todella helppoa!….no totuuden nimessä ei näiden muidenkaan vaativuusaste yöunia vienyt 😀

Oletkos itse jo korttisi askarrellut vai hankitko valmiina?

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s