Ihana putiikki

Hei vaan.

Vuodenvaihteen lähestyessä muutamia kuvia Pariisin ehkä ihanimmasta sisustusliikkeestä Autour d´un canapésta. Se sijaitsee vilkkaalla Bd de Sébastopolilla, ja ympäriltä löytyy muitakin makeita alan liikkeitä.

Ja katsokaa näitä upeita väri-iloitteluja ja ennakkoluulottomia yhdistelmiä. Värikästä kelimiä, tummaa puuta, vaaleaa puuta, kauniin mausteisia värejä, paljon hienoja tekstuureita verhoilukankaissa….alla olevasta kuvasta olisin mieluusti kotiuttanut mattojen ja tuolien lisäksi hienot ”ajanpieksemät” valaisimet juuri noin kolmen sarjana! OOO-LA-LAA 😀

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s