Ferm Livingin ostoslistaa

Hei pitkästä aikaa.

Ihanasta lumen tuomasta valoisuudesta nauttien mielikin rupeaa halajamaan vaaleampia ja keväisiä värejä kodin sisustukseen. Tässä muutama poiminta Ferm Livingin kevätmallistosta. Huomaa hienot kukkapöydät….jos allekirjoittanut omistaisi viherkasveja, ne pääsisivät takuulla noihin telineisiin asustelemaan!

Boheme Interior blog Boheme Interior blogAINA täyden työpöydän siistinä pito helpoittuisi näiden mattakultaisten telineiden avulla, eihän näitä raaskisi sinne kuvastokasojen alle piilottaa, vai? Lapsukaisille löytyi vielä suloisia tyynyjä ja seinänaulakoita….tykkäätkö?

Boheme Interior blog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s