Kevään pastellit

Hei.

Tanskalaisen OYOY:n suloiset pastellivärit ja ajankohtainen graafisuus viehättävät. Mallistosta löytyy myös runsaasti koristetyynyjä tyynyfriikin(kin) iloksi. Varsinkin makkarikuvan pitsikuvioiset houkuttelevat, kuten myös nahkaiset upeat toimistotarvikkeet….ja näyttäisi että Suomessa Skanno on ainakin ottanut mallistoa myyntiin. Täytyypä käydä kurkkaamassa!

Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog

6 kommenttia artikkeliin ”Kevään pastellit

 1. Tanja sanoo:

  Milloinkohan minä opin tähän pastellibuumiin, olen vielä ihan eri maailmassa. Ehkä pikkuhiljaa alan lämmetä 🙂 Huomasitko oliko noita nahkaisia toimistotarvikkeita valkoisina tai mustina?

 2. katjasuutarinen@gmail.com sanoo:

  Kivoja ovat! Niin muodot kuin väritkin. Ja nuo säilytyskassit eivät myöskään ole hullummat. Voisivat olla kivat ihan säilytykseen, eli rivi kasseja seinällä, joissa sitten olisi kaikkea tarpeellista ja tarpeetontakin…sellaiset paniikkikassit, joihon pikasiivouksessa voi viskata kaikkea sälää 😉

  • BohemeInterior sanoo:

   Totta puhut Katja….olisiko tuosta diy-ideaksikin?!?… 😉
   En ole joidenkin muuttuneiden asetuksieni takia pystynyt kommentoimaan blogiasi ja makeita uusia tuunailuja/hankintojasikaan!

   • Katja sanoo:

    Moikka – niinpä, siitä voisi tosiaan olla DIY ideaksikin…ja on mietintämyssyssä, kun löytyisi vain aikaa..;)…ajattelin jos sais nahasta yhden kassin, farkusta yhden, ja sitten virkattuna yksi…ja ehkäpä vielä jos saisi käsiinsä vanhan armeijasäkin jostain…Eipä hätää, ei blogissa toki mikään kommentointipakko ole 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s