KEITTIÖREMPPA

Hei.

Nuorenparin pienen budjetin remontti raikasti ja toi uutta persoonallisuutta ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Ensimmäisenä käsittelyvuorossamme keittiö.

Vanha ja suht hyväkuntoinen keittiö (alin kuva) ei ollut käytännöllinen, eikä säilytystilaa tai laskutasoa ollut nimeksikään. Budjetti oli pieni ja mahdollisimman paljon vanhaa haluttiin säästää ja hyödyntää.

Toivelistalla oli

  1. lisää säilytystilaa ja laskutasoa
  2. paikka astianpesukoneelle
  3. persoonallisuutta ja kontrasteja, lempiväreinä valkoinen, ruskea ja teräs.

Vanhat hyväkuntoiset alakaapit säilytettiin (ylin kuva) ja yläpuolelle hankittiin Ikeasta edullisia valkoisia peruskaappeja koko seinän pituudelle. Mikroaaltouunikin saatiin hyllylle viemästä arvokasta työskentelytilaa.

Välitilat laatoitettiin ruskealla laatalla ja uusi massiivipuinen työtaso antaa hulppeasti työtilaa.

Lieden puoleisella seinustalla (kuva2) säilytettiin vanhat hyväkuntoiset ylä- ja alakaapit tiskialtaan ympärillä. Myös pesuallas ja hyvin toimiva liesi säilytettiin. Perälle hankittiin Ikeasta samaa perus alakaapistoa, saatiin paikka astianpesukoneelle, sekä päälle lisää laskutilaa. Myös liesituuletin uusittiin.

Boheme Interior blogRemppa onnistui hyvin ja kokkailusta pitävä pariskunta pääsi nauttimaan uudesta keittiöstään. Kustannuksetkin pysyivät kohtuullisina. Kaapit ja liesituuletin Ikean valikoimista ja työtaso Bauhaus. Välitilalaatat hankittiin edullisesti rautakaupan tarjouksesta.

Boheme Interior blog

2 kommenttia artikkeliin ”KEITTIÖREMPPA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s