Antakee antakee

Hei, toissapäiväisen Kevätmessujen puutarha-koosteen jatkoksi vielä messujen makeimmat ideat noin niinkuin sisustuspuolella. Ensimmäisenä Kestopuun huikea piha-terassikokonaisuus (melko helposti ja edullisestikin toteutettavissa oleva idea….eikö vaan?) sekä pari kivaa ideaa vaikkapa parvekkeelle….Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blogVarax on keksinyt sävyttää pyörätelineet sekä pyykkitelineet uudennäköisiksi! Boheme Interior blog Boheme Interior blogLaatikkokaupan ihanan mummolamainen penkki….sopisi ruokapöydän ääreen tai vaikkapa laskutasoksi kapeaan eteiseen.

Messuilla oli ns. ”perinteisempien” tynnyrisaunojen ohelle tuotu monta kivaa lasiseinäistä (ja sitä kautta avaramman oloista) saunamökki-ideaa. Yksi kivoimmista oli tämä Tammistonpuun tumma pieni mökki.

Boheme Interior blogSiisteimmän uuden kiuasmallin palkinto taas meni tässä äänestyksessä alemman kuvan Huumin Pisara- sähkökiukaalle….vau!

Boheme Interior blog Boheme Interior blogJa loppuun vielä muutama kuva Salvoksen AINA YHTÄ UPEASTA messuosastosta. Mä olisin niin valmis ottamaan tuollaisen kaunokaisen kesänvietto- paikakseni! 😀 Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blogEi muuta kuin viikonloppukivaa ja käykäähän tutustumassa messuihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s