Kaksio pukeutuu violettiin

Boheme Interior blogHei.

Pääsin ilokseni suunnittelemaan sisustuksen täysin uuteen, vasta vuodenvaihteessa valmistuneeseen kaksioon. Valoisa huoneisto sijaitsee kauniilla paikalla meren äärellä, silti lähellä keskustaa.

Asukas halusi ”poikamies-boksiinsa” selkeitä ja laadukkaita kalusteita, paljon valoa ja valkoisuutta, mutta myös tehosteväriä piristeeksi. Tähän tehtävään valitsimme violetin värin, jota löytyy makuutilan taustaseinän tapetista, VM Carpetin pehmeistä mittatilaus- matoista sekä koristetyynyistä. Tilan ehdottomana katseenvangitsijana toimii BoConceptin tumma upea ruokailuryhmä jatkettavalla Granada- pöydällä ja Lausanne- tuoleilla. Löhäilymukavuudesta vastaavat Vepsäläisen laadukkaat (ja supermukavat) tv- tuolit.

Lähes kaikki kalusteet hankittiinkin uutena tähän kotiin, vanhasta pääsi mukaan vain muutama huonekalu sekä valaisimia.

Boheme Interior blog Boheme Interior blogUuden Hästens- sängyn kaveriksi valittiin Ikeasta Bekkestua- sängynpääty. Ikeasta hankittiin myös siro työpöytä ikkunan alle, tv-taso sekä Bestå- kaappi kirjoille. Valokuvausta harrastavan isännän taulut ja kehykset hakevat vielä paikkojansa, ja niistä on tarkoitus tehdä kollaasi tv- tason yläpuolelle sekä sängyn päälle.

Boheme Interior blog Boheme Interior blogTässä vielä ensimmäisiä hahmotelmia tilaan….

Boheme Interior blogToivottavasti lämpenevää loppuviikkoa, kyllä se kesä vielä tulee….tuleehan?! 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s