Partsi kuntoon

Balcony / Boheme Interior blogHei, ja jo etukäteen  ihanaa huomista äitienpäivää!

Täällä on tämän viikon aikana saatu parveke vihdoinkin jynssättyä ja koristettua kesää varten. Muutoksia ja lisäyksiä varmasti vielä tulee niin kasveina, kuin muunakin sälänä ja tuunauksina (eli edessä olisi ainakin pikkupöydän, maton ja kastelukannun tuunailut).

Ensimmäisenä listalla oli tuon pikkupenkin uudelleenkäsittely. Järkyttävän laikukas ja jo monta vuotta (ilman hoitoa) ulkona seissyt sohva ei enää silmäniloa tuottanut ja saikin yllensä pari kerrosta kotoa löytynyttä Ikean mustaa kuultomaalia.  Mustahan tulos ei ole, koska en vaivautunut hiomaan pintaa sen kummemmin. Kaunis tummanrusehtava siitä kuitenkin tuli, ja passaa hyvin taas istuskella. Paksuja istuintyynyjä hamstrasin jo viime kesänä Jotexin alesta beigeinä ja harmaina ja edellä mainitut pääsivät esille ensimmäisenä!

Balcony / Boheme Interior blogOrvokkia ja laventelia istuttelin ruukkuihin ja lisäyksiä tulee sitä mukaa, kun into riittää ja ilmat pysyvät lämpiminä 🙂

Balcony / Boheme Interior blog Balcony / Boheme Interior blogJärkky lähtötilanne ja ekat sutimiset….

Balcony / Boheme Interior blog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s