Joutsenten luokkakokous

Boheme Interior blogPuoliaurinkoista sunnuntaita ja kesäkuun alkua.

Jos joku Uudeltamaalta on ihmetellyt missä kaikki tienoon joutsenet pörräävät, voin ilokseni kertoa että viettelivät tänään luokkakokoustaan Espoon saaristossa Knapperskärissä. Ainakin 22 joutsenta ja parit haahkapoikueet näyttäytyivät siellä yhtenä joukkona!

Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blogMatkalla näkyi muitakin nuoria lintuperheitä sekä kesy sorsa 🙂Boheme Interior blogBoheme Interior blog Boheme Interior blogOn muuten kiva ulkoilusaari tuo Knapperskär, kävijöitä varten löytyy lukuisia nuotiopaikkoja ja -katoksia sekä puuceet. Ja telttailukin on sallittua! Nautitaanhan kesästä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s