Kahvilla

Hei pitkästä aikaa 🙂

Pientä taukoa on tullut postauksiin, kun monessa paikassa on pyöritty ja kaikenlaista koettu. Tässä pieni suloinen makupala Suomenlinnasta. Persoonallinen ja söötin boheemi kahvilakioski, jonne luultavasti vain harva eksyy.

Sijaitsee siis aika lähellä sukellusvenettä ja  tarjosi sydämellistä palvelua kera kahvikupposen….ja pienimpienkin viihtymiseen oli panostettu lelukorilla ja omalla kahvittelupaikalla (jossa oli aivan syötävän söötti punainen puupöytä, jonka olisin mielelläni samantien meille kotiuttanut!)

Käykäähän kurkkaamassa, jos Suokissa pyörähdätte. Sacher- leivoksia tms on turha odotella, mutta sitäkin enemmän aitoa ja hienostelematonta tunnelmaa…. Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s