Järjestynyt koti

Hei vaan,

Pikainen olkkaripäivitys ennen rantaan lähtöä…kuten viime viikolla kerroin, koti on ollut aika rempallaan näiden helteiden aikaan. Mutta kun kerran siivoiltiin/järjesteltiin, oli luonteva hetki räpsiä muutama kuva olkkarista.

Tuohon tummankeltaiseen väriin olen NIIN juuttunut, ja aina vaan se näyttää hyvältä silmissäni. Melkein tekisi mieli tuo aiemmin dyykkaamani Kilta- tuolikin verhoilla kyseisellä värillä… no saas nähdä, tässä vaan inspiraatiota siihen pikkutarkkaan projektiin odotellaan! Ehkä kun aurinko ei enää ihanasti lämmitä ja kutsu ulkoilemaan, on sen aika (ja ei mitään kiirettä siihen!) 😀

p.s. ikkunatkin näyttäisivät kaipaavan jynssäystä… 😛

Helteistä tiistaita!

nimmari1 Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s