Vielä tarkenee

Hei.

Eilen nautittiin vielä kesän viimeisistä lämpimän aurinkoisista veneilyilmoista. Ja nokka suunnattiinkin Bylandetiin Porkkalan edustalle. Lämmin ilma oli houkutellut muitakin veneilijöitä liikkeelle. Ja olipa ihana istuskella kalliolla meren äärellä paljain varpain. Alla kylmä maa ja päällä lämmittävä aurinko, kyllä maittoi lämmin pataruoka sen päälle 🙂

Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog

Kodinsisustamis- innossakin on ollut havaittavissa pientä elpymistä. Viime viikon aikana tulikin tapetoitua seinä makkarissa ja tv- tasokin sai tuta tuunailuintoni. Näistä lisää seuraavissa postauksissa. Nyt toivottelen mukavaa maanantai-iltaa sinne ”ruudun toiselle puolen”!

nimmari1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s