Tapettia seinään

Sunnuntai- illan rauhaa.

Innostuin tuossa pari viikkoa sitten tapetoimaan yhden makkarin seinistä aiemmin keväällä hankkimallani Ikea Brakig- tapetilla. Ostin silloin yhden rullan asiakkaalleni värimalliksi, ja hain vielä toisen rullan varoiksi….ja hyvä näin, yksi rulla olisikin varmasti jäänyt käyttämättä.

Ja koska tapetointi-into tuli ihan varoittamatta eräänä valoisana maanantaina puolitoista tuntia ennen kuopuksen päiväkodista noutoa, tapetointi piti sitten suorittaa PUOLESSATOISTA TUNNISSA! Tuli henk.koht enkat, mutta hyvin on seinässä pysynyt, ja kohdistukset suht hyvin kohdillaan. Ja seinän hinnaksi tuli huikeat 25,90€ (sisältäen kaksi rullaa tapettia ja liisterin) 😀

Boheme Interior blog Boheme Interior blog

Nyt kaiken kiireen keskellä jahkailen DIY- sängynpäätyni kohtaloa/ jatkojalostusta sekä tekstiilien ja taulujen valintoja. Noh mikäpä tässä kiire valmiissa maailmassa – ainakin on tapetti nyt seinässä!

Ihanaa viikkoa!

nimmari1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s