No pitihän siellä pistäytyä!

Boheme Interior blog

….meinaan Ikeassa! Kuopustani ei ole koskaan vaikea houkutella Ikea- reissulle, luvassahan on tunnin riehuminen leikkipaikan pallomeressä ja loppupalkintona ketsuppia tursuava hodari…mitä muuta 4- vuotias voisi kaivata?! 😉

Kivan lämpimiä ja jouluisia esillepanoja riitti, mutta sehän on aina ollutkin Ikean erikoisalaa. Ja näitä näyttäviä Nymö– varjostimia tulee muuten aina ihailtua.

Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog Boheme Interior blog

Alla uusinta kausimallistoa, jossa kivaa kotoisuutta ja rosoisuutta. Väreinä punaista, mustaa, pellavaa. Melkein voisi kuvitella näitä vanhan puisen pihasaunan pukuhuoneeseen…ketä nyt sellaisella on siunattu 🙂

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Ompelutarvikkeille ja lankarullille tarttui mukaan käsittelemätön Moppe- lipasto, johon sutasin päälle mustaa Behandla- kuultomaalia. Värivalinta oli helppo, koska kyseistä maalia löytyi kotoa jo valmiiksi.

Boheme Interior blog

Eilen muuten vietin pari tuntia asiakkaani luona taulukokoelmaa ripustaen. Ja mainitsenpahan TAAS kuinka näyttävä elementti on galleriaseinä, varsinkin muutaman hajalleen asetellun taideteoksen sijasta! Mutta nyt mukavaa perjantaita ja viikonloppua,
nimmari1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s