Jalkalampun uusi elämä

Boheme Interior blog

Leppoisaa lauantaita,

Uuden IHANAN sohvan saapumisen myötä (2,7 metriä pehmeää Anno- moduulisohvaa, jee!) innostuin tuunaamaan vanhan ja melko ankean Ikean lattiavalaisimen uuteen uskoon. Valaisimen varsi sai kupari-sprayta pintaansa, ja itse jalan ”maalasin” kotikitillä kivan betonimaisen näköiseksi. Kittiä tarvittiin kaksi kerrosta.

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Boheme Interior blog

Sain kutsun osallistua nettirautakauppa taloon.com:in blogikilpailuun osoitteessa www.sisustusniksit.fi. Ja osallistua aion tällä niksilläni. Voit halutessasi äänestää sitä ja kurkata samalla muutkin kivat bloggareiden vinkit. Äänestäneiden kesken arvotaan laadukas akkuruuvinväännin.

Taloon.comin mahtavasta valaisinmallistosta haavelistalle pääsivät sekä huippuISO ja makea Dimma ruokapöydän päälle, että pienemmät antiikkimessinkiset Roy:t johonkin muualle! (niin tiedoksi joulupukille… :D)

Boheme Interior blog Boheme Interior blog

Mukavaa päivää,
nimmari1

2 kommenttia artikkeliin ”Jalkalampun uusi elämä

  1. Taikakivi sanoo:

    Luetko sinä minun ajatuksiani? Olen tässä jo muutaman päivän miettinyt, mitä minä tekisin olohuoneen lampulle, kun se näyttää niin tylsältä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s