Mukavaa itsenäisyyspäivää,
Täällä on päivää vietetty Itsenäisyyspäivän paraatia seuraten, ja tällä kertaa Hämeenlinnassa värjötellen…mutta millaisessa tunnelmassa! Hymyileviä ihmisiä ja mieletön ilmapiiri…onko Hämeenlinnassa aina tällaista vai onko juhlava paraati herkistänyt kanssakatsojien mielet? Hieno kokemus kuitenkin 🙂
Ja kyllä maittoi kotiin päästyä herkullinen etanapannu punkun kanssa, sen verran kylmä tuolla paraatireissulla tuli.
Ja tällä reseptillä suosittelen muillekin!
Etanat pannuun ja päälle valkosipuli-chili-oliiviöljyseos ja ripaus suolaa ja persiljaa. Kaiken kruunaamaan vuohenjuusto-mozzarella tahna. Laitetaan ensin alalämmölle uuniin ja lopuksi grillivastuksen alle, jotta juusto kauniisti gratinoituu. Ja sitten syödään kera patongin….ja viinin 😀
Kohta päästään arvostelemaan pukuja seuraamaan linnanjuhlia.
Oikein ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille!