Feeling blue – and loving it

Boheme Interior blog
Boheme Interior blog

Boheme Interior blog
Hei.

Sininen on väri, jota en vuosikausiin juurikaan käyttänyt kotona. Mutta niin vaan on pikkuhiljaa parin viime vuoden aikana hiipinyt sisustukseeni eri sävyissään…patinoituneen sini/valkoisena aina yhtä rakkaassa valaisimeni jalassa, tv- tason tuunauksessa, pikkuasioissa siellä täällä.
Mutta nyt rävähti ja kovaa!

Singerit ja Brotherit ovat kilpaa sylkeneet kilmetrejä tyynynpäällis- projektissani, josta tässä muutamia todisteita: Sinistä eri sävyissä ja tekstuureissa, pientä ja isoa tyynyä fiiliksien mukaan. Ja puhumattakaan muista herkullisista värikomboista.

Niin ja viimeisen viikon olen väkertänyt pystyyn verkkokauppaa, josta mm. näitä ja muita käsintekemiäni tyynyjä voivat pian halukkaat tilailla….Pysykäähän linjoilla tulevasta ja klikkailkaa tykkäämään Boheme Interiorista facebookissa. Ilmoittelen siellä kaupan avauksesta, olettaen että kaupan luonnin loppuunsaattaminen (on meinaan aika kova homma!) sekä julkaisu onnistuvat ilman välitöntä hoitoonohjaus- tarvetta! 😀

Näihin kuviin ja tunnelmiin.
Viikonlopunjatkoja,
nimmari1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s