Puutalossa

Norjalaiskoti/ Boheme Interior sisustussuunnittelu Helsinki

Hei.

Talvisen kodikas puutalokoti löytyy norjalaisesta Boligpluss- lehdestä. Vaaleat värit ja luonnonmateriaalit yhdistettyinä kivoihin pikku yksityiskohtiin piristävät kivasti…..tosin sisäinen mattofanini toisi vaaleaan tilaan runsaasti pehmeitä mattoja…! 😀

Norjalaiskoti/ Boheme Interior sisustussuunnittelu HelsinkiNorjalaiskoti/ Boheme Interior sisustussuunnittelu HelsinkiNorjalaiskoti/ Boheme Interior sisustussuunnittelu Helsinki Norjalaiskoti/ Boheme Interior sisustussuunnittelu Helsinki

Mukavaa sunnuntaita!
nimmari1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s