Tahtoo Eliaksen maton!

Boheme Interior sisustus verkkokauppa + sisustussuunnittelu Helsinki

Lauantai- iltaa!

Tässä jokunen viikko sitten ajelimme Sammatin suunnalla, ja sattumalta törmäsimme tähän ihanaan paikkaan.
Kyseessä on itsensä Elias Lönnrotin vanhuudenkoti, Lammi. Talo on kiehtova yhdistelmä vanhaa savupirttiä ja 1800-luvun säätyläiskotia. Nähtävillä on vuosina 1876 -1884 siellä asuneen Elias Lönnrotin aikaista ja hänelle kuulunutta esineistöä.

Itse ihastuin avaran ”tuvan” upeaan mattoon ja muuhun kalustukseen. Huomatkaa muuten kuinka ajankohtainen se on sisustustyyliltään! On harmaata, avarat vaaleat pinnat ja upeita värikkäitä mattoja. Lisänä kauniita vanhoja huonekaluja!!

Olisin valmis milloin tahansa muuttamaan näihin ihaniin maisemiin omiksi vanhuusvuosikseni….tai mitäpä sitä odottelemaan, VAIKKA SAMANTIEN! 😉

Boheme Interior sisustus verkkokauppa + sisustussuunnittelu Helsinki Boheme Interior sisustus verkkokauppa + sisustussuunnittelu Helsinki Boheme Interior sisustus verkkokauppa + sisustussuunnittelu Helsinki Boheme Interior sisustus verkkokauppa + sisustussuunnittelu Helsinki Boheme Interior sisustus verkkokauppa + sisustussuunnittelu Helsinki Boheme Interior sisustus verkkokauppa + sisustussuunnittelu Helsinki Boheme Interior sisustus verkkokauppa + sisustussuunnittelu Helsinki

Lauantai- illan jatkoja toivottelen ja huomiselle
Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! ♥♥♥
nimmari1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s