NÄILLÄ VINKEILLÄ PÄIVITÄT KODIN SYYSKUNTOON

Boheme Interior blog

Kun syksy lähestyy ja päivät lyhenevät on aika laittaa koti kuntoon tunnelmallisia koti-iltoja varten.

Aina ei tarvitse ostaa uutta saadakseen vaihtelua ja raikasta ilmettä kotiin. Näillä muutamalla vinkillä, avoimella mielellä ja pienellä vaivannäöllä saat jo paljon aikaan:

RAIVAA / SIIVOA!
Meillä kaikilla on tapana kerätä tavaraa ympärillemme. Viimeistään siinä vaiheessa kannattaa toimia, kun roinan määrä alkaa haitata elämistä, omassa kodissa ei enää viihdy ja ajatus yllätysvieraista kauhistuttaa. On hyvä käydä kriittisesti läpi kaikki tavarat, ja myydä/antaa pois ylimääräiset. Kirjahyllyt, sohvapöydät ja kaapit keräävät helposti hurjan määrän turhaa roinaa huomaansa. Samalla kun tasot ja nurkat tyhjenevät, luultavasti huomaat ihan uutta potentiaalia kodissasi. Ja tästä päästäänkin seuraavaan kohtaan…

JÄRJESTELE HUONEKALUT UUDELLEEN!
Voisiko sohva ollakin eri seinällä? Ja vaikka kirjahylly on aina ollut samalla paikalla, voisiko senkin siirtää eri paikkaan? Kääri hihat ylös ja pyörittele rohkeasti kalusteita tilassa. Rakenna olohuoneen kalusteista viihtyisä istuinryhmä, jossa oma väki sekä vieraat voivat helposti rentoutua.

Boheme Interior blogBoheme Interior blog

TUO ELOA SEINIIN!
Helppoa näyttävyyttä saat keräämällä kaikki huoneen taulut ja kehykset yhteen, ja rakentamalla niistä kollaasin ”galleriamaisesti” yhdelle seinälle. Erilaiset kehyksetkään eivät välttämättä haittaa, kunhan silloin noudatat jonkinlaista selkeyttä ja linjaa ripustamisessa. Esim ylä- tai alareunat tasan, tai yhtäsuuret välit taulujen välissä. Tästä olen postaillut aiemminkin.

Boheme Interior blogBoheme Interior blog

LÄMMITTÄVÄT TEKSTIILIT!
Mikään ei tuo yhtä helposti vaihtelua huoneeseen, kuin tekstiilien vaihto. Esim vaihtamalla maton ja sohvatyynyt olohuoneessa, voit saada täysin erilaisia tunnelmia. Kylmän kauden sohvatyynyt ovat nyt niin muodikasta samettia, villaa tai neuletta. Lisää lämpöä tuovat myös huovat ja taljat.

Boheme Interior blogBoheme Interior blog

VIHREÄÄ!
Viherkasvit paitsi puhdistavat ilmaa, tuovat myös raikkautta ja eloa sisustukseen. Jo muutama kaunis (ja elävä) kasvi yhtenäisissä ja toisiinsa sopivissa ruukuissa tekee ihmeitä, leikkokukista puhumattakaan.

Boheme Interior blog
Boheme Interior blog

Mukavaa maanantaita! 🙂

Yksi kommentti artikkeliin ”NÄILLÄ VINKEILLÄ PÄIVITÄT KODIN SYYSKUNTOON

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s