LUUKKU 17 – HIMMELIN VÄKERRYSTÄ

 

Himmeli, diy, joulukoriste, christmas, sisustus, homedecor

Kaivoin joulun kunniaksi aiemmin tekemäni DIY- mehupillihimmelin esille. Värinä valkoinen voisi toimia nyt paremmin, joten saattapi saada vielä suihkauksen valkoista spraymaalia pintaansa. Muuten näyttää ihan kivalta olkkarin nurkassa.

Itse himmeli oli tosi helppotekoinen ja nopea valmistaa. Olen huono lukemaan ohjeita, ja luotinkin että meiltä (äidin puolelta) Karjalan tytöiltä luonnistuu yksi himmeli vaikka silmät ummessa😀 Tässä kuitenkin ohjettakin Kotivinkin sivuilta.

Kivaa viikonloppua!

Himmeli, diy, joulukoriste, christmas, sisustus, homedecor

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s